CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Comença els trasllat de les pistes de petanca a la plaça Salvador Espriu

Comença els trasllat de les pistes de petanca a la plaça Salvador Espriu

01/07/2019

La posada en marxa el curs vinent de l’insitut escola Pla de l’Avellà ha provocat la reubicació de les pistes

Aquesta mateixa setmana s’han iniciat a la plaça Salvador Espriu els treballs per a instal·lar-hi dotze pistes de petanca. L’actuació respon a la necessitat de prescindir de les pistes que es troben en l’avinguda Burriac donat que aquest espai serà ocupat per les instal·lacions de l’institut escola Pla de l’Avellà que es posa en marxa el curs vinent. L’obra suposa també la col·locació d’un mòdul provisional per al club i d’uns lavabos. Els treballs es completaran amb la substitució dels arbres de la zona que no es poden trasplantar degut al seu estat de salut acreditat per informes tècnics, l’arranjament de les llambordes del terra, l’anivellat de tota la plaça i millores al clavegueram i l’enllumenat.

Es preveu que l’actuació quedi enllestida el 15 de juliol, coincidint amb la data en la qual han de començar les obres per a adequar l’espai al costat de l’escola bressol que es destinarà a l’institut escola.

Petanca
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2020 a les 14:28h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona