CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament renuncia a augmentar els valors cadastrals

L’Ajuntament renuncia a augmentar els valors cadastrals

09/07/2019

La Direcció General del Cadastre proposava al consistori un coeficient d’actualització de l’1,03

Amb la voluntat de mantenir la política de contenció en els impostos municipals que aplica en els darrers anys l’Ajuntament de Cabrera de Mar, el consistori ha renunciat a augmentar els valors cadastrals tal i com proposava la Direcció General del Cadastre. En concret, l’ens depenent del Ministeri d’Hisenda, proposava incorporar al projecte de Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2020 un coeficient d'actualització dels valors cadastrals de l’1,03 per tal d’apropar els valors cadastrals al valor del mercat.

En tot cas, i per tal de mantenir la línia de protecció de les economies familiars impulsada al llarg dels darrers anys, el govern municipal ha renunciat a aquesta actualització. El compromís és no augmentar l’IBI tampoc en aquest mandat.

El compromís és no augmentar l’IBI tampoc en aquest mandat
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/02/2020 a les 11:07h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona