CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a la Festa Major de Sant Feliu

Tot a punt per a la Festa Major de Sant Feliu

12/07/2019

Ja podem consultar la programació definitiva de la festa gran del nostre municipi

Aquest proper 19 de juliol té lloc la primera de les prop de 50 activitats que inclou la programació de la Festa Major de Sant Feliu. El programa, que ja és definitiu i públic, comença d’aquesta manera amb l’Òpera a la Fresca (a les 21.30 h a la plaça de l’Església) i inclou d’altres propostes prèvies als actes centrals com ara la baixada d’andròmines del diumenge 28 (18 h al carrer Josep Domènech) o els espectacles del TAC (dissabte 20, a les 22 h a Can Bartomeu) i de Cabrera és Espectacle (dissabte 27, a les 22 h a Can Rodon).

En tot cas el gruix de l’activitat es concentrarà a partir del dimecres 31 de juliol quan, després del pregó que donarà oficialment inici a la Festa Major, podrem gaudir d’activitats com la botifarrada popular, l’Emplaça’t i els concerts de Dr. Prats i Buhos. L’endemà, 1 d’agost, tindrà lloc la principal novetat de la celebració d’enguany amb la tarda de rebequeria a la plaça Nova durant la qual hi haurà la presentació dels nous nans, un concert i un correfoc infantil.

La festa es completarà divendres 2 d’agost amb activitats com el tobogan urbà (a partir de les 10 h a l’avinguda de la Zona Esportiva), la guerra d’aigua (a partir de les 13 h a la plaça Nova) o la convidada dels Senyors de Burriac (a les 18 h a la plaça de l’Església) i es tancarà l’endemà amb la bicicletada popular, la festa Holi (a les 19 h a la plaça de la Nova Cançó Catalana) o el castell de focs.

Per a més informació podeu consultar la programació que trobareu com a document adjunt.

Moment de la Festa Major

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2020 a les 15:58h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona