CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > La Generalitat subvenciona la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

La Generalitat subvenciona la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

19/07/2019

Fins el proper 20 de setembre es poden sol•licitar uns ajuts que permeten disposar d’un màxim de 14.000 € per habitatge

Aquelles obres que es duguin a terme a edificis residencials del municipi i que suposin millores de l'eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació o la seguretat d'utilització i de l'accessibilitat poden comptar amb subvencions per part de la Generalitat de Catalunya. Fins el proper dia 20 de setembre es poden presentar les corresponents sol·licituds per a obres que haurien de començar a realitzar-se en un termini màxim de 8 mesos des de la data de notificació de la resolució de la subvenció. Els edificis beneficiaris han d’haver estat construïts o acabats abans de l’any 1996 per a les actuacions de conservació dels fonaments, estructura i instal·lacions mentre que per a les millores de cobertes, terrats, façanes , patis i mitgeres han d’haver estat construïts o acabats abans de l’any 2007.

Pel que fa als imports de les subvencions, aquests són variables en funció del tipus d’actuació i de la quantitat de la despesa. En tot cas la quantia màxima de subvenció per habitatge no pot superar els 14.000 euros.

Per a més informació podeu consultar l’apartat corresponent al web de la Generalitat.

Rehabilitació en un edifici
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/01/2020 a les 12:54h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona