CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar, primer municipi de l’Estat en obtenir el Distintiu SGCITY50 per la Igualtat de Gènere

Cabrera de Mar, primer municipi de l’Estat en obtenir el Distintiu SGCITY50 per la Igualtat de Gènere

31/07/2019

La Norma SG CITY 50-50 acredita que l’Ajuntament del municipi compta amb un sistema de gestió a favor de la igualtat de gènere

L’Ajuntament de Cabrera de Mar és el primer de l’Estat que ha estat reconegut recentment amb el Distintiu SGCITY50 per la Igualtat de Gènere que atorga l’Associació Forgender Seal amb el suport de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya. Aquest distintiu ha estat atorgat un cop completat el corresponent procés de certificació.

El consistori es compromet al llarg dels propers dos anys a implementar les accions recollides al Pla de Compromís en favor de la transversalització de la perspectiva de gènere. Aquest pla proposa diferents fites com ara millorar les competències de gestió municipal i potenciar les capacitats tècniques i polítiques cap a la igualtat; facilitar la integració de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques municipals o corregir possibles pràctiques de caràcter discriminatori.

Aquesta certificació disposa d’un mecanisme rigorós d'avaluació, des de criteris objectius i mesurables, amb indicadors verificables basats en les normes internacionals i nacionals de drets de les dones i igualtat de gènere.

Arxivat a: General
Lliurament de la certificació
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona