CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > El Servei Local d’Ocupació informa també a través de WhatsApp

El Servei Local d’Ocupació informa també a través de WhatsApp

16/08/2019

L’objectiu és facilitar l’accés a informació sobre formacions i ofertes d’ocupació que les persones que es troben inscrites a la borsa de feina

Els dispositius mòbils són una de les principals eines que fem servir actualment per a informar-nos. Per aquest motiu, i amb la voluntat de fer més senzilla la tramitació de la informació amb la qual treballa, el Servei Local d’Ocupació ha posat en marxa recentment un canal informatiu a través de WhatasApp. Aquesta nova eina està destinada a que les persones que es troben inscrites a la seva borsa de treball puguin conèixer de forma immediata les novetats relacionades tant amb propostes formatives com amb ofertes laborals de Cabrera de Mar, de la xarxa supramunicipal Quatre Ribes i d’altres poblacions properes.

Aquesta proposta garanteix la protecció de les dades de les persones usuàries ja que la tramesa d’informació es realitza a través d’una llista de distribució, i no de la creació d’un grup. Per formar-ne part les persones interessades han de fer arribar un missatge de WhatsApp al telèfon 673 04 51 33 amb el seu nom i cognoms i han d’agregar aquest número a la seva llista de contactes.

El SLO contacta a través de WhatsApp
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/04/2020 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona