CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera s’afegeix a la Vaga Mundial pel Clima

Cabrera s’afegeix a la Vaga Mundial pel Clima

25/09/2019

Divendres no es realitzarà la recollida de la fracció de resta per tal de conscienciar sobre la importància de la gestió que fem dels residus

El conjunt del nostre planeta està cridat per més de 300 col·lectius a la vaga contra la crisi climàtica aquest divendres 27 de setembre. L’Ajuntament de Cabrera de Mar se suma a aquesta mobilització i ho farà, en primer lloc, amb una aturada energètica a les 12 h que estarà acompanyada de la lectura a la porta del consistori d’un manifest de suport a les mobilitzacions. Aquestes reclamen que es declari de manera immediata l’emergència climàtica i que es posin en marxa amb urgència mesures que permetin reduir ràpidament a zero les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle.

D’altra banda, i per tal de subratllar la importància de la correcta gestió dels nostres residus, el mateix divendres no s’oferirà el servei de recollida de la fracció de resta tot i que sí que es mantindrà la recollida de les fraccions d’orgànica i paper. D’aquesta manera podrem constatar amb facilitat la quantitat de deixalles no recuperables que generem.

Prèviament, el passat 19 de setembre, es va aprovar per unanimitat a l’Ajuntament  una moció de suport a la vaga.

Arxivat a: General
Imatge promocional de la vaga
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/09/2021 a les 18:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona