CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Reviu Ilturo: dos caps de setmana per a recuperar el nostre passat iberoromà

Reviu Ilturo: dos caps de setmana per a recuperar el nostre passat iberoromà

02/10/2019

Aquest cap de setmana s’inicia una nova edició del Festival Cultural Iberoromà amb activitats com visites guiades, recreacions històriques, tallers o monòlegs

Al llarg dels dos propers caps de setmana el passat del nostre municipi tornarà a cobrar vida amb la celebració d’una nova edició de Reviu Ilturo, el Festival Cultural Iberoromà de Cabrera de Mar. L’epicentre de la programació se situarà a l’espai firal, situat a la plaça de la Fàbrica, que aquests propers dies 5 i 6 d’octubre donarà el protagonisme al nostre passat ibèric amb la recreació d’un poblat iber, tallers familiars o la projecció de documentals. A més podrem gaudir amb diferents activitats paral·leles com ara una conferència o visites guiades o teatralitzades a espais emblemàtics com el poblat iber de Burriac o al jaciment de Can Modolell.

El següent cap de setmana, del 12 i 13 d’octubre, serà el torn per a la recreació del nostre passat romà amb propostes al recinte firal com demostracions d’oficis, tallers, projecció de documentals o un concurs de pintura ràpida. A més podrem tornar a participar d’altres propostes paral·leles com els tallers, una conferència, els racons que parlen o l’espectacle de tècniques de combat.

Enguany, l’edició del festival està centrada a posar de rellevància la convivència que es va donar al nostre municipi entre les cultures ibera i romana.

Les entrades es poden adquirir a través del web www.gaudeixcabrera.cat. Per a més informació sobre les activitats previstes podeu consultar la programació completa a l’agenda municipal.

Arxivat a: General
Reviu Ilturo

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona