CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament estableix el tancament de les escoles, dels parcs i de les instal·lacions esportives pel fort temporal

L’Ajuntament estableix el tancament de les escoles, dels parcs i de les instal·lacions esportives pel fort temporal

20/01/2020

La voluntat és protegir les persones davant de possibles accidents ocasionats per les condicions climatològiques extremes

L’arribada de la borrasca Glòria obliga al llarg de les darreres hores i per a les properes a extremar les precaucions a tota la costa mediterrània. Per aquest motiu l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha decidit prendre un conjunt de mesures excepcionals destinades a prevenir possibles accidents als espais públics. Per aquest motiu aquesta tarda han quedat anul·lades les activitats extraescolars previstes i, de la mateixa manera també se suspèn tota activitat als centres escolars al llarg del dia de demà, 21 de gener.

La mesures preventives també afectaran a les instal·lacions esportives, als parcs i als jardins. El consistori també ha procedit al tancament dels equipaments destinats a l’activitat física així com dels parcs infantils. L’actuació també es perllongarà demà.

Finalment, el fort temporal també ha provocat que sigui suspesa la prova teòrica del procés de selecció per proveir el lloc de treball d’educador/a social que estava prevista per demà. La prova s’ajorna fins el proper dilluns 27 de gener a les 10 h.

En cas de ser necessari, trobareu els telèfons dels serveis d’emergències aquí.

Arxivat a: General
Ajuntament de Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona