CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > La participació marca la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç

La participació marca la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç

30/01/2020

Les entitats de cultura tradicional van ser protagonistes d’alguna de les activitats més populars de la festa

Aquest passat cap de setmana del 24 al 26 de gener el nostre poble tornava a celebrar la seva Festa Major de Sant Vicenç amb una molt bona valoració des de l’organització que fa especial èmfasi en la participació aconseguida en la major part del programa proposat. Com no pot ser d’una altra manera en una festa tan arrelada en la nostra tradició, destacava la participació de les entitats dedicades a la cultura popular com els gegants amb la convidada dels senyors de Burriac de la que van prendre part les colles convidades de Ripollet, Rubí i Begues i el correfoc amb els Diables Macabres acompanyats per la colla de Sant Andreu de la Barca. Cal destacar també la celebració de propostes esportives amb esdeveniments com el torneig social d’agility promogut pel Club d'Agilty Cànic o la prova de resistència del Club Ciclista Bike Burriac. A més també destaca l’acollida que assolien el Torneig de Dominó amb una participació de 42 parelles i la botifarrada de la Penya Barcelonista, en la qual es van servir més de 200 botifarres.

Amb la voluntat d’arribar a totes les edats els més menuts van tenir també la seva quota de participació gràcies al concert de La Tresca i la Verdesca i amb al gimcana infantil. Finalment també van ser destacables les activitats musicals amb el concert que va oferir l’escola de música a la parròquia, el karaoke dels Thenm dj's que va tenir lloc després del sopar popular promogut per Cabrera és Espectacle o les sardanes amb la Cobla Principal del Llobregat.

La festa va tenir també el seu espai per a la solidaritat amb els demés amb la presència d’una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits que va recollir 36 donacions diumenge al matí.

Moment de la Festa Major
Moment de la Festa Major
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2020 a les 10:15h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona