CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > La Diputació lliura el projecte per a obrir les termes de Ca l’Arnau als visitants

La Diputació lliura el projecte per a obrir les termes de Ca l’Arnau als visitants

05/02/2020

El projecte s’ha presentat durant la visita al nostre municipi de la vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny

Una de les principals línies del treball municipal al llarg dels darrers anys és l’impuls del patrimoni històric i cultural amb el qual compta Cabrera de Mar per a garantir la seva preservació i per a potenciar un dels principals elements dels que disposem per a atreure visitants a la nostra població. Avui mateix es donava una passa significativa en aquest sentit amb el lliurament a l’Ajuntament de Cabrera de Mar del projecte bàsic i executiu per la protecció i adequació a la visita pública de les termes romanes ubicades al jaciment de ca l'Arnau que ha elaborat la Diputació de Barcelona.

L’entrega, juntament amb dos projectes més, tenia lloc durant la visita al nostre poble de la vicepresidenta segona de la Diputació, Carmela Fortuny.

La proposta tindrà un cost aproximat de 540.000 € i és fruit d'un estudi previ elaborat per la pròpia Diputació l'any 2013. Un cop es disposi de la titularitat dels terrenys i del finançament necessari, l’Ajuntament podrà licitar l'obra que ha de permetre fer visitable aquest important enclavament arqueològic de forma continuada, tal com està previst en el pla estratègic de turisme.

Arxivat a: General
Carmela Fortuny i Jordi Mir
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona