CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament reclama a Endesa una millora del subministrament elèctric al municipi

L’Ajuntament reclama a Endesa una millora del subministrament elèctric al municipi

10/03/2020

Representants municipals es reunien amb els de l’elèctrica per tal de demanar solucions

L'Ajuntament de Cabrera de Mar ha realitzat recentment dues accions per tal de millorar el servei de subministrament elèctric al municipi i intentar evitar futurs talls. Per una banda, es va realitzar una reunió amb els responsables tècnics de Endesa Distribución. En aquesta, es va posar de rellevància el malestar de part de la població que havia estat 72 hores sense subministrament. Endesa es va disculpar pels efectes del temporal Glòria, i es van proporcionar diversos contactes per a millorar la comunicació entre l’Ajuntament i la subministradora elèctrica. Tanmateix es van repassar diferents qüestions relacionades amb la infraestructura de la companyia al municipi. Prèviament a la trobada Endesa ja havia realitzat millores com el reforç de l'estació transformadora que alimenta els sectors on es van enregistrar la majoria de problemes.

Per una altra banda, es va organitzar una xerrada oberta als veïns amb la Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor (OCIC) per a informar sobre els tràmits a realitzar per a reclamar les compensacions als greuges derivats dels talls de subministrament elèctric anteriors. Una tècnica de la OCIC va poder resoldre els dubtes a una dotzena de veïns, principalment, de les zones més afectades com van ser el sector de Santa Marta o Agell.

Treballs a la xarxa elèctrica
Xerrada informativa
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2020 a les 10:15h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona