CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > El municipi gaudia del seu Carnestoltes 2020

El municipi gaudia del seu Carnestoltes 2020

11/03/2020

La festa va comptar amb activitat per a totes les edats des del 21 al 26 de febrer

Una dotzena d’activitats conformaven el programa que enguany es proposava a Cabrera de Mar per a celebrar el Carnestoltes. La primera de les cites tenia com a protagonistes les escoles del poble que organitzaven les seves rues amb un important seguiment per part d’alumnes i familiars: el matí de divendres 21 de febrer l'institut escola Pla de l'Avellà i al migdia l'escola sant Feliu.

L’endemà per la tarda va ser el torn per a l'animació infantil a l’envelat i el concurs infantil de disfresses amb una alta participació. Posteriorment se celebraven dues de les principals activitats del programa com eren la rua pel poble i el concurs de disfresses que va acabar amb la música del dj local Co.

Dilluns el casal El Castellet va oferir el seu espectacle organitzat per la gent gran del poble amb el títol de "La vida és un circ" i dimarts va arribar la mort del Rei Carnestoltes de la mà dels seus companys Venus i Cupido. El traspàs va tenir lloc durant el ball de Momerotes del qual en van prendre part 8 personatges convidats.

Dimecres va tenir lloc la vetlla del Rei Carnestoltes a Can Martinet i per la tarda es va llegir el seu testament amb les seves últimes paraules abans de procedir a cremar el seu cos. L'acte va acabar penjant la vella Quaresma, aquest any creada i feta per l'Assumpció Ramon, a la terrassa de Can Martinet.

L’última de les activitats celebrades va ser la missa d'imposició de cendra.

Arxivat a: General
Carnestoltes 2020
Carnestoltes 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona