CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Solidaritat i compliment del confinament marquen el seguiment de la crisi a Cabrera de Mar

Solidaritat i compliment del confinament marquen el seguiment de la crisi a Cabrera de Mar

31/03/2020

Les sancions imposades per la Policia Local per l'incompliment de les restriccions de la mobilitat han estat mínimes

Cabrera de Mar està responent a la crisi sanitària provocada pel coronavirus SARS-CoV-2 acomplint amb les responsabilitats imposades per tal de frenar la propagació de l'epidèmia. Així ho confirmen les dades facilitades per la Policia Local que fins a ahir havia sancionat únicament a 9 persones per haver incomplert amb les restriccions de moviments que marca l'actual estat d'alarma. A més cal afegir que totes aquestes persones són de fora del nostre poble.

Aquest seguiment escrupolós de les mesures sanitàries està donant resultats també pel que fa al nombre de persones infectades a Cabrera de Mar. Tot i que l’Àrea Bàsica de Salut de Vilassar de Mar no ha ofert dades concretes, sí que assegura que el nombre de contagis al municipi és molt baix. Des de l'Ajuntament es recorda en tot cas que, tot i les dades positives, és important que es mantingui el confinament i s'apliquin les recomanacions fetes per a reduir l'impacte del coronavirus. 

De la mateixa manera cal destacar l'alt grau de solidaritat i de compromís social que es registra entre la població. Entre els exemples recents més destacats es troba l'arribada dels primers fills de sanitaris infectats per la COVID 19 a l’alberg Torre Ametller de Santa Elena d’Agell. L'objectiu és donar suport als treballadors de la sanitat en un moment especialment complicat. Des de l'Ajuntament s'han posat a disposició de l'alberg per a donar-los l'ajut que sigui necessari en aquesta iniciativa.

Arxivat a: General, Coronavirus
Els carrers estan buits
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona