CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament impulsa una eina de participació en línia

L’Ajuntament impulsa una eina de participació en línia

30/07/2020

El web ens ofereix la possibilitat de dir la nostra en diferents àmbits de l’acció municipal

Entre les principals línies d’actuació desenvolupades des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, trobem les polítiques destinades a incrementar la participació ciutadana en el govern municipal. Properament, aquest treball es veurà reforçat amb la posada en marxa del web ‘Tots fem Cabrera’, una eina en línia destinada a permetre que els veïns i veïnes del municipi puguin adherir-se als processos participatius impulsats pel consistori. 

Gràcies a les tecnologies de la informació i la comunicació, tindrem la possibilitat de ser decisius en determinats aspectes que afecten directament al poble fent servir, per exemple, un dispositiu mòbil. 

Cal destacar en aquest mateix àmbit, a més, com l’any passat es posaven en marxa amb el suport de la Diputació de Barcelona diferents consells de participació que cobreixen qüestions estratègiques per a la població com són el civisme i la convivència ciutadana, infraestructures i mobilitat, gent gran i turisme. Anteriorment, s’havia creat també el de festa major. 

Per a opinar, fer propostes i decidir al nou portal de participació ciutadana, hem de crear un perfil a l’apartat ‘Registra’t’ i emplenar un breu formulari. Un cop enviat el formulari, haurem de validar el nostre compte per correu electrònic i ja podrem participar en la plataforma.

 T’ho expliquem pas a pas en un vídeo explicatiu.

Arxivat a: General
Participació
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/10/2021 a les 11:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona