CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > LA XXX edició del Cicle de Concerts d'Orgue, serà virtual

LA XXX edició del Cicle de Concerts d'Orgue, serà virtual

06/11/2020

Les retransmissions es podran seguir a través del perfil a Facebook de Ràdio Cabrera

Demà 7 de novembre es dona inici al Cicle de Concerts d'Orgue en una edició especial per diversos motius. Per una banda coincideix el trentè aniversari del cicle i la commemoració dels 450 anys de la consagració de l'església parroquial de Sant Feliu i, per una altra, l'actual crisi sanitària farà que els concerts no puguin tenir lloc en el format presencial habitual.

D'aquesta manera, i atenent a les restriccions i recomanacions de les autoritats sanitàries, les actuacions s'hauran de seguir a través de les retransmissions que acollirà el perfil de Facebook de Ràdio Cabrera (enllaç a https://www.facebook.com/radiocabrera/). El primer concert del cicle es podrà veure demà dissabte a partir de les 21 h i comptarà amb la interpretació de Guido Iotti. Posteriorment, i en el mateix horari, tindran lloc les actuacions de Mar Vaqué (14 de novembre), Carme Godall (21 de novembre), Joan Castillo (28 de novembre) i novament de Carme Godall acompanyant a les sopranos Rosa Mateu i Adela Poch (19 de desembre).

El punt i final arribarà el 24 de desembre a les 22.45 h, amb El Cant de la Sibil·la a càrrec de Josep Maria Gregori acompanyat a l'orgue per Guido Iotti.

Arxivat a: General
Orgue

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 12:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona