CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > La Generalitat es compromet a noves millores en la mobilitat al municipi

La Generalitat es compromet a noves millores en la mobilitat al municipi

26/11/2020

Les actuacions reclamades pel municipi s'inscriuen en un pla de millora de la mobilitat a la comarca presentat pel govern català

La darrera trobada del Comissionat per a la Mobilitat al Maresme, promogut pel Consell Comarcal, i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, servia per a que s'anunciessin diferents millores per a la mobilitat al territori, entre les quals es troben dues reclamades des de l'Ajuntament de Cabrera de Mar. D’una banda el departament de la Generalitat avançava la futura construcció d’un accés a l’autopista per a Cabrils i Vilassar de Mar gràcies al qual es reduiria de manera important el trànsit que assumeix la B-502, evitant els habituals col·lapses de la rotonda del Sindicat. I d’altra banda, també es confirmava la construcció d’un estacionament dissuasori pels usuaris del tren a l’estació de Cabrera de Mar - Vilassar de Mar destinat a descongestionar altres zones d'aparcament.

Aquestes actuacions s'emmarquen el pla per a la millora de la mobilitat a la nostra comarca consensuat conjuntament amb la Generalitat i amb els grups polítics comarcals arran del traspàs de la N-II i l'eliminació de peatges que serà efectiva a partir del setembre del 2021. En concret són dues de les accions més destacades de tot un conjunt de mesures previstes relacionades amb la pacificació de l'N-II i la connectivitat urbana.

Arxivat a: General
Importants millores en la mobilitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2021 a les 16:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona