CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Ja té data l'enderroc del Club Nàutic

Ja té data l'enderroc del Club Nàutic

09/12/2020

S'espera que aquest proper mes de gener comenci l'execució dels treballs

La manca del títol de concessió de club i la impossibilitat d'adaptar l'espai a la normativa vigent, feien que a finals del 2018 l'Estat decretés el tancament de les instal•lacions del Club Nàutic Cabrera de Mar. La setmana vinent està previst que es duguin a terme els preparatius per a que al proper mes de gener comencin a treballar les màquines que derruiran l'estructura de l'edifici. La durada estimada del procés d'enderroc és de tres mesos. La decisió es fonamentava en la limitació establerta de 300 m2 de superfície construïda per a aquest tipus d'edificacions, una quantitat molt inferior a la que presenta el club cabrerenc.

Cal recordar que en el moment en el què es coneixia la situació del Club Nàutic, els seus socis traslladaven la seva activitat a Premià de Mar i l'Ajuntament de Cabrera de Mar tramitava la concessió del servei d’escola de vela dins del pla d’usos de la temporada de platges per tal de garantir la continuïtat de l'activitat.

Arxivat a: General
Club Nàutic Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2021 a les 16:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona