CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca Ilturo completa les seves activitats virtuals amb activitats als centres educatius

La Biblioteca Ilturo completa les seves activitats virtuals amb activitats als centres educatius

08/01/2021

En total s'han celebrat dotze sessions del programa BiblioLab que promou la Xarxa de Biblioteques Municipals

Davant la impossibilitat d'oferir les activitats culturals presencials que habitualment acull la Biblioteca Ilturo, aquesta ofereix diferents alternatives com ara activitats virtuals que es poden seguir a través dels seus perfils a les xarxes socials i a través de Zoom amb inscripció prèvia, o sessions del programa BiblioLabs. Aquesta iniciativa de la Xarxa de Biblioteques Municipals, destinada a facilitar l'accés al coneixement a través de l’experimentació i de metodologies innovadores, ha permès realitzar dotze sessions de treball als centres de primària i secundària del nostre poble durant els passats mesos de novembre i desembre.

En concret els alumnes de l'IE Pla de l’Avellà i de l’Escola Parroquial Sant Feliu van prendre part de dos BiblioLabs literaris, un sobre l'obra de l'escriptor GianniRodari i un altre al voltant de la comunicació interpersonal, i d'un BiblioLab científic que tractava sobre electricitat i la llei d'Ohm.

Arxivat a: General
Una de les sessions
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2021 a les 16:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona