CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Els gegants de Cabrera tornen a convidar a mona

Els gegants de Cabrera tornen a convidar a mona

24/03/2021

Enguany serà imprescindible reservar prèviament entrada per tal de garantir la limitació d’aforament

Els gegants Pere Joan Ferrer i Elionor de Sarriera conviden el Diumenge de Pasqua, 4 d’abril, a menjar la mona gegant, que aquest any s’adaptada a causa de la pandèmia a l'oferiment d'un ou de xocolata en format individual acompanyat d’una enganxina dels gegants de Cabrera de Mar. L’activitat tindrà lloc a les 12 h a la plaça de la Fàbrica i, a més dels balls dels gegants del municipi i dels nans, comptarà amb un concert infantil del grup “Encara farem salat”. L’activitat seguirà totes les mesures sanitàries necessàries per tal d’evitar contagis de COVID-19. Entre aquestes, totes les persones que hi vulguin participar hauran de reservar prèviament entrada a través del portal gaudeixcabrera.cat. D’aquesta manera es vol garantir que existeix un aforament limitat.

Arxivat a: General
Cartell anunciador
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/04/2021 a les 15:23h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona