CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament rep els 4 pisos de la promoció de Cal Conde que es destinaran a lloguer jove

L’Ajuntament rep els 4 pisos de la promoció de Cal Conde que es destinaran a lloguer jove

22/04/2021

Al llarg de les properes setmanes s’elaboraran les bases per tal que es puguin realitzar les corresponents sol·licituds

A més d’oferir 20 habitatges protegits de compra, la promoció recentment finalitzada al sector de Cal Conde permet que el nostre municipi pugui comptar amb 4 pisos que es destinaran al lloguer per a joves. L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha rebut recentment aquests habitatges de mans de la cooperativa promotora de la construcció, Llar Unió Catalonia, i ara ja treballa en les bases per a poder accedir-hi. Els pisos disposen de dues habitacions cadascun a més de plaça d’aparcament i traster i es troben situats a la cantonada del carrer d’en Majó amb el carrer Mn. Cinto Verdaguer.

Aquesta actuació urbanística, juntament a la promoció privada ubicada a la zona, ha permès la millora dels espais públics i dels serveis del sector. D’aquesta manera s’ha creat un nou tram del carrer d’en Majó; s’han millorat les xarxes de sub­ministrament d’aigua, electricitat, gas i telecomunicacions; s’ha procedit a l’ampliació de les voreres de la banda de muntanya del carrer d’en Majó i del tram superior del carrer Mossèn Cinto Verdaguer, i també s’han delimitat les places d’aparcament.

La voluntat municipal és continuar treballant en el desenvolupament de noves promocions públiques que permetin facilitar l’accés a l’habitatge als sectors més vulnerables.

Arxivat a: General
Lliurament dels habitatges
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2022 a les 15:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona