CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > El president de la Generalitat i la consellera de Drets Socials han visitat Cabrera de Mar

El president de la Generalitat i la consellera de Drets Socials han visitat Cabrera de Mar

19/07/2021

Els representants de l’executiu coneixien de primera mà una de les activitats del programa "L'estiu és teu" desenvolupada al nostre municipi

Aquest dissabte el president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitava l’alberg Torre Ametller del nostre municipi, situat al veïnat d’Agell. D’aquesta manera el president i la consellera coneixien el desenvolupament d’una de les activitats del programa “L’estiu és teu” promogut per l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Drets Socials als albergs de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya (XANASCAT).

Els representants del govern mostraven així el seu suport al lleure educatiu durant els mesos d’estiu i subratllaven les mesures preses per tal de garantir la seguretat sanitària d’aquestes activitats. Es recordava a més que des d’aquesta setmana comencen els cribratges a farmàcies dirigits a infants i professionals que participin en activitats de lleure. A Catalunya són més de 250.000 els nois i noies i 26.000 els professionals que participen del lleure educatiu.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es va aprofitar la presència a la població del president Aragonès per a exposar-li algunes qüestions relacionades amb el nostre municipi com ara el projecte d’estabilització de les platges i el creixement de les plantacions de cànnabis per producció de cànem industrial.

Arxivat a: General
Moment de la visita
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/06/2022 a les 17:04h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona