CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > La Diputació de Barcelona exemplifica els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb un document de l’Ajuntament de Cabrera

La Diputació de Barcelona exemplifica els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb un document de l’Ajuntament de Cabrera

29/07/2021

El document escollit és una moció per la protecció del fons marí i la regeneració de les platges del Maresme Sud aprovada al consistori

El Objectius de Desenvolupament Sostenible són 17 objectius que neixen de  l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides per a abordar els grans reptes globals com poden ser la lluita contra la pobresa, el canvi climàtic o la igualtat de gènere. Aquests dies, des de la Diputació de Barcelona, en concret des de la seva Oficina de Patrimoni Cultural, es promou el coneixement i difusió d’aquests objectius exemplificant-los amb diferents documents.

L’ODS número 14 se centra en la vida submarina i per tal d’explicar la voluntat de protegir-la, la Diputació ha escollit com a document la moció per la protecció del fons marí i la regeneració de les platges del Maresme Sud que aprovava l’Ajuntament de Cabrera de Mar el 31 d’octubre del 2000. El text s’elaborava a partir de l’anunci per part el Ministeri de Medi Ambient d’extreure 500.000 metres cúbics de sorra del fons marí del litoral de Vilassar de Mar i Premià de Mar destinats a regenerar altres platges de Barcelona.

Si voleu consultar el document, el podeu trobar aquí.

Arxivat a: General
ODS
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/10/2021 a les 11:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona