CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida de la Festa Major de Sant Feliu en el seu retorn a l’activitat presencial

Bona acollida de la Festa Major de Sant Feliu en el seu retorn a l’activitat presencial

16/08/2021

Les activitats programades, seguint totes les mesures de seguretat establertes, han comptat amb una important participació

La voluntat de donar continuïtat de manera segura al retorn a l’activitat presencial al municipi i el suport al sector cultural han marcat la celebració de la Festa Major de Sant Feliu del 2021 entre el 31 de juliol i el 3 d’agost. Les primeres estimacions fetes un cop celebrada la festa ofereixen una valoració molt positiva pel que fa a l'assistència i l’organització. 

Entre el més destacat de la programació es troba l’Emplaçat Festival, el conjunt d’actuacions musicals complementàries a la Festa Major que ha portat al nostre municipi músics àmpliament reconeguts com Els Pets, Zoo, Suu o Doctor Prats, entre altres. Els concerts, que han tingut lloc a Can Carles, han aconseguit una molt notable presència de públic dins de les limitacions d’aforament establertes. El festival, que es va haver de suspendre l’any passat, se celebrava així finalment coincidint amb diferents activitats de cultura popular com era, precisament, l’Emplaçat. 

Més enllà d’aquests esdeveniments, el programa ha incorporat altres propostes com l’exposició a Can Benet amb cartells i programes històrics de les Festes Majors de Sant Feliu i Santa Elena d’Agell; l’espectacle que oferirà la popular Lloll Bertran o activitats tradicionals com les matinades a càrrec dels flabiolaires, els tabalers i els diables Macabres; les sardanes i el concert d’havaneres; la convidada dels senyors de Burriac i la crema de bruixes. 

Des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es valora molt positivament la resposta assolida.

Arxivat a: General
Festa Major 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/09/2021 a les 18:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona