CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar manté les tres flors de les Viles Florides

Cabrera de Mar manté les tres flors de les Viles Florides

23/09/2021

L’acte de lliurament dels reconeixements de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) tenia lloc al nostre municipi

Aquest passat 17 de setembre es lliuraven a Cabrera de Mar les Flors d’Honor, els reconeixements del projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) als municipis que destaquen pels seus espais verds urbans i enjardinats.  En aquesta desena edició eren premiades un total de 154 poblacions d’arreu de Catalunya i d’Andorra pel seu treball de transformació dels espais públics amb una, dues, tres o quatre Flors d’Honor.

Cabrera de Mar ha aconseguit novament renovar les seves tres Flors d’Honor i continua aspirant a obtenir en el futur una quarta que situï el municipi entre aquells que han obtingut un major reconeixement. Entre els aspectes que es tenen en consideració, es valoren el patrimoni vegetal i paisatgístic, el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat a través de variables com la gestió de l’aigua, els programes de control de plagues i malalties, la neteja i gestió de residus, o la qualitat del mobiliari urbà.

L’acte de lliurament comptava amb la participació de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i amb la presència de l’alcalde, Jordi Mir.

Arxivat a: General
Lliurament dels reconeixements
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/10/2021 a les 11:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona