CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Torna el Festival Cultural Iberoromà Reviu Ilturo

Torna el Festival Cultural Iberoromà Reviu Ilturo

30/09/2021

Aquest cap de setmana estarà dedicat al passat iber i el del 9 i el 10 d’octubre al romà

Cabrera de Mar viatja al seu passat en dos caps de setmana consecutius amb la celebració del Festival Cultural Iberoromà Reviu Ilturo. En concret, aquests pròxims dissabte i diumenge 2 i 3 d’octubre estarà dedicat a l’època ibera mentre que el cap de setmana del 9 i el 10 d’octubre se centrarà en la cultura romana. D’aquesta manera es vol recordar com fa més de 20 segles convivien aquests dos pobles al nostre territori i, alhora, posar en relleu el ric patrimoni històric que ens han deixat.

 

Les activitats

Pel que fa a la programació que presenta en aquesta ocasió el festival trobem al voltant d’una seixantena de propostes com ara recreacions històriques, tallers, visites guiades o conferències, entre altres. En aquesta ocasió l’eix vertebrador de l’edició seran “La medicina i les pandèmies a l’antiguitat”. L’objectiu és que el programa permeti aprofundir en qüestions com ara els avanços mèdics, les plagues, malalties i pandèmies que es van patir, així com les conseqüències que van portar i quines mesures higièniques es van adoptar per combatre-les.

Seguint les limitacions establertes per la presència de la COVID-19 i amb l’objectiu de complir amb totes les mesures sanitàries, les places per a accedir a les activitats són limitades i majoritàriament requereixen que es disposi prèviament de les entrades que es poden adquirir a través del web www.gaudeixcabrera.cat. Les entrades també es poden comprar al punt d’informació del festival situat a la plaça de la Fàbrica i que romandrà obert els dies 2 i 9 d’octubre de 17 a 21 h i el 3 i 10 d’octubre de 10 a 14 h.

Per a més detalls sobre els diferents actes podeu descarregar el programa en aquesta mateixa pàgina.

Arxivat a: General
Moment del festival
Moment del festival
Moment del festival

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/10/2021 a les 11:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona