CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa nous treballs per al manteniment de les zones boscoses

En marxa nous treballs per al manteniment de les zones boscoses

11/11/2021

L’actuació ha de permetre, entre altres beneficis, reduir el risc d’incendis forestals a la zona

Encara que en aquests moments sigui menor el risc d’incendis forestals, no es deixa de banda el manteniment de les zones boscoses i les tasques de prevenció. D’aquesta manera aquests dies han començat diferents treballs que afecten la zona del camí de la Font Picant (concretament al bosc de Can Fermí, entre l’inici de la zona urbana de Can Canal, fins a tocar el camí de Burriac a la zona del poblat ibèric) i al turó de l’Infern, a la zona de Montcabrer, limitant amb el municipi de Cabrils.

L’actuació està impulsada des de l’Associació de Propietaris Forestals (APF) Serralada Litoral Central, que està formada pels propietaris forestals i els Ajuntaments de la part del Maresme sud, entre ells l’Ajuntament de Cabrera de Mar,i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Els treballs està previst que es desenvolupin al llarg d’un mes aproximadament, i suposaran la  neteja de vegetació del sotabosc, la retirada d’arbres morts i l’aclarida de capçades. Les feines seran realitzades per empreses forestals contractades per l’APF.

Arxivat a: General
Bosc
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/12/2021 a les 13:15h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona