CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Entra en servei la línia 807 de bus que connecta el municipi amb Barcelona

Entra en servei la línia 807 de bus que connecta el municipi amb Barcelona

20/01/2022

En el seu inici, el servei disposa provisionalment d’una única parada a Cabrera de Mar (El Sindicat), a l’espera que la Diputació de Barcelona faciliti la incorporació de les parades de Sant Sebastià i d’Agell a la carretera B-502

Des d’aquest dilluns, 17 de gener, el nostre municipi ha vist ampliada la seva xarxa de transport públic amb la posada en marxa de la línia 807 de bus que connecta de manera directa Cabrera de Mar amb Barcelona i Argentona. La línia presta servei de dilluns a divendres, excepte al mes d’agost, i compta amb un total de sis expedicions d’anada, amb origen a Argentona i destinació plaça de Tetuan, i sis més de tornada, posant l’èmfasi en les hores punta.

Pel que fa a les parades, en un primer moment es compta amb una a la nostra població situada a la carretera de Vilassar de Mar B-502 a l’alçada del Sindicat Agrícola. En tot cas, està prevista la incorporació d’altres parades als veïnats d’Agell i de Sant Sebastià que es troben pendents que la Diputació de Barcelona dugui a terme les actuacions corresponents per a la seva creació.

La voluntat és que aquest nou servei permeti facilitar una connexió ràpida entre Cabrera de Mar i Barcelona. Per a més informació podeu consultar els horaris i el recorregut que trobareu en el document adjunt.

Arxivat a: General
Línia 807
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona