CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci de Residus del Maresme contracta dos nous estudis sobre la incineradora de Mataró

El Consorci de Residus del Maresme contracta dos nous estudis sobre la incineradora de Mataró

01/07/2022

Les anàlisis sobre l'impacte biològic i mediambiental es porten fent des de 1995 i 2008 concloent que la planta no suposa cap risc per a la salut de la ciutadania

El Consorci de Residus del Maresme ha contractat dos nous controls per valorar l'impacte mediambiental i humà de la incineradora del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, situada a Mataró.

La Fundació Privada Salut del Consorci Sanitari del Maresme i la Fundació Universitat Rovira i Virgili de Tarragona seran les entitats encarregades de fer els estudis, pressupostats amb un import de 98.667 € i 66.669,55 €. Els dos estudis corresponen al monitoratge biològic i mediambiental, controls que es fan des de 1995 i 2008, respectivament.

Fins ara, els resultats de les anàlisis fetes pel Consorci de Residus han assegurat que l'exposició de la població del Maresme als nivells de compostos químics i metalls pesants de la planta de recuperació energètica no suposa cap risc per a la seva salut.

El Consorci de Residus del Maresme continua apostant per aquests estudis, donat l'interès científic de fer un seguiment temporal de l'evolució dels diferents indicadors de la salut pública.

Arxivat a: General
Equips de mostreig
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona