CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2

En quin punt ens trobem?

Cartell informatiu sobre el coronavirus
Cartell informatiu sobre el coronavirus

Davant de l'increment de contagis registrats des de l'estiu, s'han establert progressivament mesures per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori. Aquestes inclouen:

- Confinament nocturn entre les 22.00 h i les 6.00 h

Resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22 hores i les 06.00 hores. 

- Limitació de l'entrada i sortida de persones als municipis

Queda restringida l'entrada i sortida de cada terme municipal durant els caps de setmana: des de les 06.00 hores de divendres fins a les 06.00 hores de dilluns, excepte per aquells desplaçaments, adequadament justificats. Podeu consultar les excepcions aquí.

- Trobades, reunions i desplaçaments de fins a sis persones

Es prohibeixen les trobades i reunions de més de sis persones, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència, tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.

- Limitació en la mobilitat laboral

Es demana als titulars dels centres de treball, públics i privats, que limitin al màxim la mobilitat laboral de persones treballadores implementant el teletreball excepte quan sigui impossible desenvolupar l'activitat laboral a distància.

- Docència virtual i reducció de l'activitat presencial

Pel que fa a l'àmbit educatiu, les universitats han d'oferir docència virtual mentre que al batxillerat i els cicles formatius s'han de desenvolupar totes les activitats possibles de manera telemàtica. Se suspenen les activitats de lleure infantil i juvenil, l’esport escolar i les activitats extraescolars que es realitzen fora de l’horari lectiu habitual excepte les que organitzen els propis centres escolars si aquestes es realitzen amb grups estables.

- Noves restriccions comercials

  • No es poden prestar serveis que impliquin contacte físic amb els clients, excepte que siguin essencials, sanitaris o sociosanitaris o que impliquin la higiene del cabell.
  • Poden romandre oberts, independentment de la seva superfície, establiments comercials d'alimentació, de begudes, de productes higiènics, d'altres productes de primera necessitat, serveis essencials, farmàcies, ortopèdies, òptiques, centres de veterinària, concessionaris d’automòbil i centres de jardineria.
  • Els establiments comercials poden obrir sempre i quan la seva superfície sigui igual o inferior a 800 metres quadrats i fins al 30 % del seu aforament permès.

- Suspeses les activitats de restauració

Se suspenen les activitats de restauració, excepte en hotels per a l'ús dels clients, centres sanitaris, socials i residencials i menjadors socials. Es permet en tot cas el lliurament a domicili o la recollida a l’establiment.

- Se suspenen les activitats culturals d'arts escèniques o musicals

L’accés a les biblioteques es limita a la recollida i lliurament de documents reservats pel préstec.

- Tanquen els equipaments esportius i s'ajornen totes les competicions excepte les d’àmbit estatal, internacional i professional que s’han de celebrar sense públic.

Per a més detalls podeu consultar el conjunt de restriccions vigents al web de la Generalitat de Catalunya

Per a dubtes relacionats amb el consum podeu consultar una guia elaborada per la Diputació de Barcelona aquí.

Darrera actualització d’aquest contingut: 02/11/2020 a les 09:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona