CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Noves troballes al clos de Ca l’Arnau

Noves troballes al clos de Ca l’Arnau

11/03/2015

Els treballs duts a terme al clos de Ca l’Arnau han deixat al descobert un conjunt de cinc parts inferiors d’àmfores

Els treballs de consolidació i restauració d’unes estructures d’època romana que van ser descobertes l’any 2007 al clos de Ca l’Arnau han deixat al descobert un conjunt de cinc parts inferiors d’àmfores (tres d’itàliques, una de nord-africana i una d’ibèrica) que funcionaven com una estructura de drenatge per a evitar que el mur fos afectat per l’aigua de la riera. L’excavació ha permès trobar també una bona quantitat de ceràmiques de finals del segle II aC, entre les quals destaca una olla sencera de tipus ibèric. Actualment es treballa en la datació del conjunt d’àmfores que ha de permetre conèixer també el moment en què es va construir el forn circular de més de tres metres de diàmetre que es troba just al costat.

Arxivat a: General
Troballes arqueològiques
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona