CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > La Colla de Diables estrena nova bèstia de foc

La Colla de Diables estrena nova bèstia de foc

17/04/2015

La presentació es farà en el marc d’una trobada que comptarà amb la presència d’altres colles convidades

El proper dissabte dia 18 d'abril Cabrera de Mar acollirà la primera trobada de bèsties de foc. En el marc d’aquesta celebració la Colla de Diables presentarà la nova bèstia de foc del municipi. La trobada comptarà amb la presència d’altres colles convidades a les que s’ha demanat que siguin els padrins de la nova bèstia. Està previst que hi assisteixin el Tallot del Vendrell, el Ceballot de Montornès del Vallès i el Gat Sirius de Poble Sec.

La trobada començarà a les 19.30 h amb una cercavila de tambors i bèsties fins a l’ajuntament on es farà la plantada. Serà a partir de les 21.30 h quan les entitats participants faran una cercavila de foc pels principals carrers del municipi. A les 22.30 h està prevista la presentació en societat de la nova bèstia de foc de Cabrera de Mar.

Arxivat a: General
Colla de Diables Macabres
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona