CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Treballs de millora de l’accessibilitat al carrer Rosari

Treballs de millora de l’accessibilitat al carrer Rosari

17/04/2015

Els arranjaments consistiran en l’ampliació de les voreres i el soterrament dels serveis

En el marc del Pla d’Accessibilitat Municipal, està previst que en els propers dies comencin les obres d’ampliació de les voreres del carrer Rosari, entre el carrer Montcabrer i la rambla Vinyals. La intenció del consistori és oferir millores als ciutadans per tal que puguin passejar amb seguretat pels carrers del municipi. Es preveu aprofitar aquesta actuació per a realitzar el soterrament dels serveis d'electricitat i telecomunicacions. La durada prevista de les obres és de dos mesos. El cost del projecte serà de 49.000 euros. 

Aquest no és l’únic arranjament previst a Cabrera de Mar amb la voluntat de millorar l’accessibilitat. Entre les properes actuacions que es faran a la via pública hi ha la segona fase de les obres d’arranjament de la riera de Cabrera on es farà una vorera adaptada a l’amplada que preveu la normativa. També s’han fet algunes reparacions a les voreres de l’avinguda Onze de Setembre i del carrer Garbí de Mas Terrillo, malmeses pel creixement de les arrels dels arbres.

Arxivat a: General
Carrer Rosari
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2024 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona