CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Darreres visites guiades per gaudir de Cabrera de Mar

Darreres visites guiades per gaudir de Cabrera de Mar

14/05/2015

Els participants tindran la possibilitat de descobrir part del patrimoni arquitectònic i arqueològic del municipi

El proper diumenge dia 17 de maig està previst realitzar la darrera ruta «Gaudeix Cabrera». Es tracta d’una activitat gratuïta que permet als participants descobrir les restes més significatives del llegat romà com els jaciments arqueològics de Can Benet, Ca l’Arnau-Can Mateu i Can Modolell. La visita guiada té una durada aproximada d’una hora i quaranta-cinc minuts i sortirà a les 10.30 h del Punt d’Informació Turística de Cabrera ubicat a la plaça de la Fàbrica, davant l’Ajuntament.

El dia 24 de maig es podrà participar en una altra ruta. «Cabrera, pagesos i senyors» portarà als visitants a conèixer les masies i els edificis més emblemàtics del municipi com l’Ajuntament, Cal Conde, Mas Català, la Font de la plaça del poble, l’Església de Sant Feliu i Can Bartomeu, entre d’altres. El lloc de trobada serà també el Punt d’Informació Turística a les 10.30 h. La durada aproximada de la sortida serà de dues hores.

En tots els casos les places són limitades. Cal reservar prèviament a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), trucant al servei d’atenció turística al telèfon 674 011 450 o directament en el Punt d’Informació obert dissabtes, diumenges i festius de 9 a 14 h. Des del passat mes de gener més d’una trentena de persones han participat en cadascuna de les rutes que s’han programat al municipi.

Arxivat a: General
Visites guiades
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2023 a les 14:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona