CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > La taxa d’atur a Cabrera de Mar es situa per sota del 8 %

La taxa d’atur a Cabrera de Mar es situa per sota del 8 %

09/06/2015

Aquest percentatge és un dels més baixos de la comarca del Maresme i es troba molt per sota de la mitjana catalana

Segons les darreres dades fetes públiques per l’Observatori de Desenvolupament Local, Cabrera de Mar va tancar el mes de maig amb una taxa d’atur del 7,9 %, una de les més baixes de la comarca, només per darrera de les poblacions d’Òrrius i Alella. Es tracta d’una xifra que es situa molt per sota de la mitjana catalana (13,5 %) i també de la taxa d’atur del conjunt de municipis del Maresme (14,8%). En xifres absolutes, un cop finalitzat el mes de maig hi havia 10 persones menys registrades a les llistes de l’atur, el que suposa una disminució d’un 5 % respecte a finals d’abril. Un total de 188 persones estaven sense feina.     

Des de la regidoria de Promoció Econòmica es valoren molt positivament aquestes dades i es destaca que una de les prioritats de l’actual equip de govern ha estat sempre afavorir la creació de nous llocs de feina, donar suport a empreses i emprenedors i facilitar a les persones aturades la seva incorporació al mercat laboral. En els darrers quatre anys s’ha millorat el sector de Santa Margarida, s’han creat nous llocs de treball temporals i s’ha potenciat el desenvolupament turístic de Cabrera amb la intenció de dinamitzar econòmicament el municipi. 

Arxivat a: General
Atur
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2022 a les 15:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona