CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini d’inscripció per anar a jugar a paintball

Obert el termini d’inscripció per anar a jugar a paintball

09/06/2015

L’activitat, destinada prioritàriament a nois i noies de Cabrera de Mar, inclou una estada a la piscina i al camp de futbol

Des del servei de dinamització juvenil de Can Martinet s’ofereix una sortida a Tordera per anar a jugar a paintball. Es tracta d’una activitat en la qual els participants fan servir escopetes d’aire comprimit per a disparar boles de pintura contra els altres jugadors. La sortida, que es farà el dia 20 de juny, tindrà un preu de 20 € i inclourà una estada a la piscina i al camp de futbol.  La previsió és sortir a les 9.15 h de la plaça de la Fàbrica, davant de l’Ajuntament, i arribar novament al municipi a les 20 h. Els participants hauran de portar roba d’esport, banyador, tovallola i el dinar de casa.

Les places són limitades i es dóna prioritat als joves de Cabrera de Mar que tenen temps per a fer la inscripció a Can Martinet fins al dia 15 de juny. Posteriorment, els dies 16 i 17 de juny, s’hi podran inscriure els nois i noies que no visquin al municipi. Per a més informació es pot trucar al 93 754 28 61 o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Jugar a paintball
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona