CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > L’equip de govern presenta el nou cartipàs municipal

L’equip de govern presenta el nou cartipàs municipal

26/06/2015

El consistori cabrerenc determina quines seran les competències delegades que assumirà cada regidor durant aquesta legislatura

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha fet públic el cartipàs municipal que determina les competències delegades d’alcaldia de les quals es responsabilitzarà cadascun dels regidors del nou equip de govern durant els propers quatre anys.

Enric Mir ha estat nomenat 1r tinent d’alcalde i tindrà les facultats de direcció i administració de les àrees d’Obres Públiques i Serveis i Sostenibilitat. La 2ª tinent d’alcalde és Núria Pera que serà la responsable de les àrees d’Urbanisme i Serveis Interns. La tercera tinença d’alcaldia és per a Montserrat Reig que serà la regidora de Cultura, Comunicació i Participació Ciutadana, Ensenyament i Patrimoni. Maria Josep Cortada portarà les àrees de Serveis a les Persones, Sanitat i Promoció Econòmica i finalment Sergi Teodoro serà el nou regidor de Joventut, Festes i Esports. Jordi Mir, alcalde del municipi, coordinarà les àrees d’Hisenda Pública i Governació.

En el mateix decret es determina que Enric Mir i Núria Pera seran, a partir d’ara, els nous membres de la Junta de Govern Local. Al mateix temps s’ha nomenat a Montserrat Reig i a Maria Josep Cortada per tal que els puguin substituir en casos d’absència o malaltia.

Arxivat a: General
Constitució nou Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/03/2023 a les 11:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona