CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Inaugurat un tram de platja adaptat per a persones amb discapacitat

Inaugurat un tram de platja adaptat per a persones amb discapacitat

30/06/2015

Es tracta de la primera platja de la província de Barcelona amb serveis específics que permeten als usuaris gaudir del bany i practicar esports náutics

Des d’aquest estiu, Cabrera de Mar disposa d’un tram de platja destinat de forma preferent a persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d’un espai de 50 metres lineals ubicat a la platja dels Vinyals que es va inaugurar el passat divendres dia 26 de juny. A l’acte hi van assistir, entre d’altres, l’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, el president del Club Nàutic, Joaquim Borràs i l’esportista amb discapacitat Álvaro Bayona.

Aquest tram de platja és el primer de la provincia de Barcelona que disposa de serveis específics amb la intenció que els usuaris amb mobilitat reduïda puguin gaudir de l’estada i el bany. Entre les millores que s’han fet hi ha 15 places d’estacionament reservat a peu de platja i 60 metres de passeres que connecten l’aparcament amb els serveis, el mar i el club nàutic. També compta amb vestidors, dutxa i bany adaptats, zona d’ombra, servei de bany assistit amb cadira amfíbia i restaurant amb accés directe a les passeres.

A més de gaudir de l’estada i el bany, les persones amb mobilitat reduïda poden practicar alguns esports nàutics amb el suport de monitors especialitzats. L’Ajuntament ha realitzat una inversió total que supera els 12.000 €.

Arxivat a: General
Platja adaptada
Platja adaptada
Platja adaptada
Platja adaptada
Platja adaptada
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/09/2022 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona