CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Propostes per gaudir de les nits d’estiu a Cabrera de Mar

Propostes per gaudir de les nits d’estiu a Cabrera de Mar

02/07/2015

Durant els mesos de juliol i agost s’han programat un seguit d’activitats entre les que hi haurà sessions de cinema i òpera a la fresca, sopars i música en directe

L’Ajuntament posa en marxa un programa d’activitats elaborat especialment per oferir propostes d’oci durant els mesos de juliol i agost. La intenció és que els ciutadans puguin gaudir de les nits d’estiu sense necessitat de desplaçar-se fora de Cabrera de Mar. Hi haurà sessions de cinema a la fresca, òpera, sopars i música en directe.

El proper divendres dia 3 de juliol els cabrerencs i cabrerenques podran gaudir del cinema a l’aire lliure. A Cal Conde, a partir de les 22 h, s’oferirà la pel·lícula “Mortadelo y Filemón”. Dissabte 18 serà a la plaça Nova Cançó Catalana on hi haurà una sessió de cinema a la fresca amb el llargmetratge “Ocho apellidos vascos”.

Els amants de l’òpera podran gaudir d’una sessió a la fresca a la plaça de l’Església en la qual es representarà l’obra “Il Trovatore” de Verdi. L’activitat, que se celebrarà el dia 17 de juliol a les 21.30 h, està organitzat per la Fundació Burriac i l’entrada serà gratuïta.

A Ferran’s Restaurant el dissabte 4 de juliol hi haurà sopar i concert amb la veu d’Àngela Suárez, David Txes a la guitarra i amb la col·laboració de Natàlia Suárez. Tot seguit hi haurà més música amb el DJ Toni Fontova. Dijous 30 de juliol serà Mas Pujol el que acollirà el concert de Judith Neddermann i Joan Dausà. La masia Can Rodon oferirà música en directe tots els dijous de juliol i agost, i la Pizzeria Cabrera oferirà dos sopars amb espectacle. El dia 18 de juliol comptarà amb el monologuista David Barragán i el dia 8 d’agost amb Edu Mutante. Finalment, el Club Nàutic posa a disposició de la ciutadania la seva zona chill out tots els diumenges de 17 a 20 h, amb música de djs locals i nacionals. 

Arxivat a: General
Nits d'Estiu

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona