CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Publicació oficial del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal

Publicació oficial del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal

20/07/2015

La seva aprovació definitiva ha de permetre millorar els equipaments i desenvolupar urbanísticament nous sectors d’activitat econòmica

El passat divendres es publicava al DOGC l’aprovació definitiva del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Cabrera de Mar. Aquest document és una revisió de l’anterior, que es va aprovar l’any 1992, i és l’instrument que ha de regular el desenvolupament urbanístic i territorial del municipi en els propers anys.

El nou pla estableix possibles mancances futures que vindran determinades, entre d’altres coses, per l’evolució de la població i les característiques del territori. Algunes d’aquestes podrien ser la necessitat d’ampliar o crear una segona zona esportiva, de preveure noves instal·lacions al centre urbà per als casals d’avis de joves, una residència i centre de dia per a la gent gran o la construcció d’una nova escola i d’un institut de secundària. La millora de l’accessibilitat i dels serveis a les zones industrials i l’ampliació del polígon de les Corts són altres mesures que es preveuen en el nou pla i que han de permetre atraure més activitat econòmica al municipi. Les infraestructures, la connexió entre el nucli urbà i les àrees residencials, la preservació dels espais naturals i del patrimoni també s’inclouen en aquest document. 

Els tràmits per a la revisió de l’anterior pla es van iniciar fa deu anys. El passat 6 de novembre de 2013 la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona (CTUB) va aprovar definitivament el POUM però va supeditar la seva publicació i posterior execució a la presentació d’un text refós que incorporés un seguit de prescripcions. El passat 19 de maig la Comissió va verificar aquest nou document  i el 17 de juliol es va publicar al DOGC el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Cabrera de Mar.

Arxivat a: General
Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2023 a les 10:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona