CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració de l’exposició de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques

Inauguració de l’exposició de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques

29/07/2015

La mostra, anomenada “Portes i Finestres” es podrà visitar durant els dies de Festa Major i també tots els diumenges del mes d’agost

El proper dijous dia 30 de juliol, a les 19.30 hores, Cal Conde acollirà la inauguració de l’exposició “Portes i Finestres” de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques. Es tracta d’una mostra col·lectiva en la que participants del taller exposaran a la ciutadania alguns dels treballs que han realitzat durant el curs. Es podrà visitar tots els dies de Festa Major de 12 a 14 hores i també tots els diumenges del mes d’agost en el mateix horari.   

També es podrà visitar a Cal Conde una segona exposició organitzada per l’entitat Cabrera Solidària i que s’inaugurarà el mateix dijous dia 30 de juliol a les 19.30 hores. Es tracta de la presentació a la ciutadania del projecte “IaiArt, Mantes Solidàries” que mostrarà alguns treballs realitzats per voluntàries al Casal i que es destinaran al departament de mares amb fills del Centre Penitenciari de Dones Wad-Ras.

Arxivat a: General
Exposició Portes i Finestres

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona