CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Millores en l’accessibilitat durant el mes d’agost al carrer de la Riera

Millores en l’accessibilitat durant el mes d’agost al carrer de la Riera

05/08/2015

Els treballs consistiran en la construcció d’una vorera en el tram comprès entre el carrer Nou i el carrer Barcelona

En el marc del Pla d’Accessibilitat Municipal de Cabrera de Mar, està previst que en les properes setmanes s’iniciïn les obres de construcció d’una vorera al carrer de la Riera, en el tram comprès entre el carrer Nou i el carrer Barcelona. La voluntat del consistori és fer una vorera adaptada a l’amplada que preveu la normativa amb un espai lliure mínim de 90 cm. Les obres suposaran l’enderrocament de l’actual plataforma de formigó i la posterior adaptació dels guals per a millorar l’accessibilitat del carrer i que els ciutadans hi puguin passejar amb seguretat. 

Aquests treballs formen part de la segona fase d’una actuació global d’adequació de tot el carrer de la Riera. La primera es va realitzar l’any passat. Està previst que les obres comencin la darrera setmana d’agost i que tinguin una durada aproximada d’una setmana i mitja. El cost del projecte és de 6.500 €. 

Arxivat a: General
Carrer de la Riera
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona