CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major de Santa Elena d’Agell, els dies 17 i 18 d’agost

La Festa Major de Santa Elena d’Agell, els dies 17 i 18 d’agost

12/08/2015

Coincidint amb la celebració s’han programat un conjunt d’activitats entre les que hi haurà una jornada de portes obertes a l’alberg Torre Ametller

El 17 i 18 d’agost se celebrarà la Festa Major de Sant Elena d’Agell. Durant aquests dos dies s’han programat tot un seguit de propostes culturals i lúdiques destinades a gent de totes les edats. La primera serà, dilluns al vespre, un concert a l’aparcament de Cals Frares amb l’actuació de Lucky Guri.

 Dimarts, coincidint amb la festivitat de Santa Elena, hi haurà l’ofici solemne a l’ermita i la benedicció de panets. Posteriorment, els assistents podran gaudir del ball del gegant, senyor d’Agell, i un petit refrigeri per gentilesa de Cals Frares. 

A la tarda, l’alberg Torre Ametller obrirà les seves portes per tal que petits igrans puguin gaudir d’una jornada amb activitats diverses entre les que hi haurà jocs gegants, refrescos i xocolatada. El punt i final a la celebració de la Festa Major de Santa Elena d’Agell el posaran les havaneres, a Can Vivé, amb el grup Xarxa. 

Arxivat a: General
Festa Major Santa Elena d'Agell

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona