CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera estrena un nou servei turístic d’àudio guies

Cabrera estrena un nou servei turístic d’àudio guies

27/08/2015

La intenció és oferir als visitants la possibilitat de conèixer la història i el patrimoni arquitectònic i arqueològic del municipi

Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cabrera de Mar s’ha posat en marxa, aquest estiu, un nou servei turístic d’àudio guies. La intenció és que els turistes i visitants puguin conèixer els principals llocs d’interès del municipi al seu ritme, és a dir, sense necessitat d’esperar a una data programada per poder gaudir d’una visita guiada.

Aquest nou servei s’ofereix per a tres rutes diferents. La primera, «Gaudeix Cabrera» permet als visitants fer un recorregut pel passat de la vila descobrint el seu patrimoni arqueològic. La ruta «Cabrera, pagesos i senyors» també es pot realitzar amb àudio guia i permet conèixer el patrimoni arquitectònic del municipi. Finalment, els visitants poden utilitzar el servei per a fer una ruta pel veïnat d’Agell.

Les persones interessades el poden demanar els caps de setmana i festius al Punt d’Informació Turística, ubicat a la plaça de la Fàbrica, i els dimarts i divendres al departament de Promoció Econòmica, a Can Martinet. Podeu trobar més informació a l’adreça www.gaudeixcabrera.cat

Arxivat a: General
Punt d'Informació Turística
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2022 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona