CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Actualitzat el Pla d’Accessibilitat de Cabrera de Mar

Actualitzat el Pla d’Accessibilitat de Cabrera de Mar

25/01/2016

Aquest 2016 ja s’ha realitzat l’adaptació del pas de vianants de la vorera del carrer Montnegre davant de l’escola

A l’any 2009 l’Ajuntament de Cabrera de Mar va aprovar el Pla d’Accessibilitat del municipi per tal de donar compliment a la Llei 20/1991 de Promoció de l’Accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques. Al Pla d’Accessibilitat es definiren dos àmbits d’estudi detallat: El Centre urbà i una part del Pla de l’Avellà. En el cas del Pla de l’Avellà es va analitzar la zona mes antiga del barri, per ser la que requeria més actuacions. Des de el 2011 fins el 2015 s’han fet diverses actuacions al Centre Urbà i al Pla de l’Avellà.

Al llarg d’aquest passat 2015, s’ha revisat i actualitzat el Pla del 2009, per seguir adaptant-lo, i implantar-lo segons les necessitats, i per continuar amb el desplegament de la Llei 13/2014, amb el seu nou decret. El nou estudi analitza l’accessibilitat a les vies públiques del Pla de l’Avellà, especialment a les voreres i els guals de vianants. Per aquest motiu s’han recollit dades sobre metres de carrers estudiats, trams de carrers estudiats i guals de vianants.

Aquest Pla te un termini d’execució en municipis com Cabrera de més de 15 anys i és una tasca per a la qual s’ha de realitzar un estudi tècnic complex i detallat. Aquest 2016, ha començat amb l’adaptació del pas de vianants de la vorera del carrer Montnegre, davant de l’escola, rebaixant les voreres i adaptant-les per assolir el mínim d’accessibilitat.

Arxivat a: General
Adaptació del pas de vianants de la vorera del carrer Montnegre
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona