CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Es redueixen en més d’un 11% els delictes registrats

Es redueixen en més d’un 11% els delictes registrats

04/03/2016

Les dades es donaven a conèixer aquest dijous durant la celebració de la Junta Local de Seguretat

Al llarg del 2015 els delictes registrats a Cabrera de Mar queien en un 11,5% respecte a l’any anterior tal i com s’exposava a la Junta Local de Seguretat que se celebrava aquest dijous. A la trobada durant la que es revisaven aquelles qüestions relacionades amb la seguretat durant l’any passat hi participaven l’alcalde, Jordi Mir, el Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, l'inspector i el sotsinspector de l'Àrea Bàsica Policial de Mataró dels Mossos d'Esquadra, el cap de la Guardia Civil, el cap d'Agents rurals del Maresme, el cap i el sotscap de la Policia Local i el responsable de Protecció Civil de l'Ajuntament.

Pel que fa a les dades estudiades es destacava que la majoria dels delictes que tenien lloc al nostre municipi durant l’any passat, fins a un 87%, eren contra el patrimoni. Així es registraven 74 robatoris a l’interior dels vehicles, 23 robatoris a domicilis i 19 robatoris a empreses i establiments. Per la seva banda les infraccions administratives disminuïen en un 11% i els accidents de trànsit dels què es registraven 119, baixaven en un 2,5 %.

Pel que fa al control del trànsit, al llarg del 2015 es duien a terme 21 controls amb radar dels quals resultaven denunciats 148 conductors, i 54 controls d’alcoholèmia amb 60 conductors denunciats.

La junta també servia per tal de revisar els plans de Protecció Civil a més de per tractar sobre algunes problemàtiques específiques com l’activitat de cruising registrada a Santa Margarida o la superpoblació de senglars.

Arxivat a: General
Trobada de la Junta Local de Seguretat
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/01/2022 a les 16:41h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona