CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > El 25 d’abril comencen les jornades de portes obertes a la Marinada

El 25 d’abril comencen les jornades de portes obertes a la Marinada

14/04/2016

Les sol·licituds de plaça a l’escola bressol municipal es podran presentar entre el 2 i el 13 de maig

Ja es coneix el calendari de preinscripció per a l’escola bressol municipal La Marinada. Aquesta celebrarà les seves jornades de portes obertes del 25 al 29 d’abril en dos torns: un al matí a les 10 h i un a la tarda a les 15.30 h. Per tal d’assistir a aquestes jornades i conèixer les instal·lacions i el programa educatiu de la Marinada no és necessari concertar visita.

Pel que fa a la presentació de sol·licituds el termini establert va del 2 al 13 de maig. El 23 de maig es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional i, un cop finalitzat el període de reclamacions, es donaran a conèixer els admesos. El període de matrícula serà del 6 al 10 de juny.

Des de l’escola bressol defineixen el seu principal objectiu com el desenvolupament integral dels infants en tots els àmbits de la seva personalitat. L’equip que hi treballa ho fa sota la visió de l’infant com a ésser capaç, competent i complert.

Arxivat a: General
Part de les instal·lacions de la Marinada
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/02/2023 a les 16:18h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona