CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Torna la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient a Cabrera de Mar

Torna la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient a Cabrera de Mar

06/06/2016

El cap de setmana de l’11 i 12 de juny, el municipi acull tallers, jocs i mercats relacionats amb l’alimentació de proximitat i la cura pel medi ambient

De l’11 al 12 de juny, Cabrera de Mar celebra la segona edició de la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient. Durant tot el cap de setmana, els visitants podran passejar pel mercat artesanal i el de venda de fruita i verdures, veure la demostració d’oficis artesans, l’exhibició d’eines antigues del camp o la de gossos d’atura i les exposicions del medi ambient i participar en atraccions, la caravana de rucs, inflables o als tallers infantils i de reciclatge.

La festa es repartirà per diferents places i equipaments municipals. La presentació anirà a càrrec de Pep Riera, pagès i coordinador del maresme d’Unió de Pagesos, a la plaça de l’Ajuntament. Un cop inaugurada, s’organitzaran la ruta en bicicleta elèctrica “Viles florides”, jocs sostenibles, tallers gastronòmics de pa i sense gluten a la plaça de la Fàbrica; s’instal·larà un planetari per a l’observació solar a l’Envelat; hi haurà espectacles de teatre a Cal Conde i la Biblioteca i s’entregaran els premis del concurs de balcons, jardins i aparadors florits.

Dinars populars a la plaça de l’Ajuntament

Dissabte i diumenge es celebraran a la plaça de l’Ajuntament dinars amb productes de proximitat o una arrossada. El dissabte, els restaurants adherits a la xarxa de productes de proximitat oferiran un menú d’amanida variada, botifarra amb mongetes i mousse de maduixa, per un preu de 6€ amb beguda inclosa. Diumenge, el Sindicat cuinarà arròs amb verdures, acompanyat d’amanida variada, postres i beguda per 8€. Els tiquets per als dinars ja es poden comprar a l’Ajuntament.  

El programa sencer de la festa es pot consultar en el document adjunt.

Arxivat a: General
Fira de Pagesia i Medi Ambient

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona