CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions a l’escola d’adults El Clos

S’obren les inscripcions a l’escola d’adults El Clos

05/07/2016

Del 4 al 14 de juliol i del 5 al 30 de setembre es pot formalitzar la matrícula als cursos de llengua, informàtica o de preparació a les proves d’accés de cicles formatius

L’escola d’adults El Clos ja ha presentat la seva oferta formativa de cara al curs vinent. Oferirà, sobretot, cursos de llengües, entre els quals hi ha català, castellà, anglès i francès, que se sumen a les classes d’informàtica. A més es destaca especialment des del centre el curs per presentar-se a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà. La matrícula es pot formalitzar a partir de dilluns 4 de juliol i fins al 14 del mateix mes, o bé de cara al setembre, del 5 al 30 a l’Ajuntament.

Els cursos començaran el mes d’octubre i acabaran al juny de l’any vinent. Tots ells estan bonificats per als jubilats, aturats i altres col·lectius. En concret, s’ofereixen classes de català i un curs d’ortografia, castellà bàsic, cursos d’alfabetització en català i castellà, francès bàsic, tres nivells d’anglès i la preparació al First Certificate, i clubs de conversa en anglès i francès. A més, hi ha tres nivells d’informàtica i un curs sobre la utilització del mòbil.

Arxivat a: General
Des del centre es destaca el curs per presentar-se a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona