CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major de Santa Elena d’Agell, del 15 al 19 d’agost

La Festa Major de Santa Elena d’Agell, del 15 al 19 d’agost

10/08/2016

Coincidint amb la celebració s’han programat un conjunt d’activitats entre les que hi haurà el ball de les figures i l’espectacle musical de Grillats

El proper dilluns dia 15 d’agost es donarà el tret de sortida a la celebració de la Festa Major de Santa Elena d’Agell. El primer dels actes previstos serà la inauguració de l’exposició ‘Històries d’Agell’, un conjunt d’imatges cedides per la família Fontseca que durant uns dies es podran visitar a l’alberg Torre Ametller. 

La festa gran, però, tindrà lloc el 18 i 19 d’agost. Durant aquests dos dies s’han programat tot un seguit de propostes culturals i lúdiques destinades a gent de totes les edats. La primera, coincidint amb la festivitat de Santa Elena, serà l’ofici solemne a l’ermita. Posteriorment, els assistents podran gaudir d’ un petit refrigeri i del ball del gegant, el Senyor d’Agell, que estarà acompanyat dels fabliolaires de la Colla Gegantera de Cabrera de Mar. 

A la tarda, l’alberg Torre Ametller obrirà les seves portes per tal que petits i grans puguin gaudir d’una jornada amb activitats diverses entre les que hi haurà jocs gegants, dissenyats pels joves de Can Martinet, i el ball de les figures del municipi. Al vespre, no faltarà una botifarrada popular i l’espectacle musical de Grillats que recuperaran les millors actuacions dels musicals Mamma Mia i Grease

El punt i final a la celebració de la Festa Major de Santa Elena d’Agell serà el dia 19 d’agost a Can Vivé amb la presentació del llibre ‘Històries de músics’, d’Antoni Mas, i les havaneres i el rom cremat, amb el grup Port Bo. 

Arxivat a: General
Festa Major Santa Elena d'Agell

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona